starka tantens liv


Mediadrev och okunskap
28 juni, 2015, 12:28
Filed under: Okategoriserade

det går i vågor, drevet mot föräldrar som har ouppfostrade barn.

så klart barnen inte är ouppfostrade men skribenterna anser ju det, dessa barn och föräldrar som blir uthängda av media är djupt orättvist och visar på samhällets syn på npf och bristen på kunskap. Dessa barn som skribenterna anser vara curlade och ouppfostrade är med all sannolikhet barn med diagnoser inom npf som har fått låsningar eller härdsmältor. Jag vet ju så klart inte eftersom jag ej var på plats men av historierna att döma så har dessa barn fått låsning eller härdsmältor.

Jag blir arg då jag ser mina fbvänner  delar och gillar sådana skitartiklar som härjar nu. Flera som delar är lärare och det bevisar ju min tes att så många lärare inte har ngn kunskap om npf. Varken hur man ser om ett barn har npf eller vilken relation man ska ha gentemot dessa underbara barn. Barn med ADHD och Asperger har superkrafter  men passar inte in i mallen i dag där alla barn skall vara och bete sig på samma robotliknande sätt. Om du sticker ut från boxen måste vi (samhället) förstå att det är på det viset.

Jag har delat med mig av min kunskap på fb och hade trott att mina fbvänner sugit in lite kunskap men där misstog jag mig. Orkar inte spilla energi på dessa personer så jag har nu tagit bort dom från min vänlista och är glad att mina barn inte har dessa personer som lärare. Hujedamig vilka personer och de ska arbeta med barn.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade för Mediadrev och okunskap