starka tantens liv


Sommar å falskhet
17 juli, 2015, 23:19
Filed under: Okategoriserade

En sommar är vi mitt inne i. Jag bläddrar genom Facebook och det bara översvämmas av glada barn som badar å leker i sjöar å hav. Föräldrar som ler å skriver att allt är så underbart i campingvagnen i Varberg på Öland hyr de en stuga och i Turkiet bor de på hotell med frukost lunch och middag redan betalt för de närmaste två veckorna framöver och snart beger de sig till Liseberg och senare till Ölands djurpark.

Är allt så happy happy?

Är det bara å hoppa in i bilen å fara iväg på den där efterlängtade resan. Att vartenda kotte på Facebook som lägger upp glada semesterbilder endast upplever glädje och ingen jävel visar hela spektrat från glädje till ilska eller ungar som lipar å kivas. Så trött på att ingen kan skriva om hur besvärligt det är, hur ungarna kivas, hur mannen drack för mycket eller ur frugan flörtade med grannen på campingen så gubben ställde till med en scen. Är Facebook nutidens största lögn. Där vi får visa upp en fasad av glättighet och perfektionism som endast finns i fablernas värld.

Så klart hela spektrat finns men ingen lägger upp den. Vi retar oss på media som förvränger men vi gemenne man är fan inte ett skit bättre.

Jag vill se mer sanning på Facebook. Vad vill du?

Kommentarer inaktiverade för Sommar å falskhet